Луната е в знак Риби до 07:15ч на 22 февруари В този период човек

...
Луната е в знак Риби до 07:15ч на 22 февруари
В този период човек
Коментари Харесай

Щедрата Вселена ни изпраща дарове под различна форма

Луната е в знак Риби до 07:15ч на 22 февруари

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Силно се изостря интуицията. Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, основава предпочитание за самосъжаление, за разпределяне, за мързелуване. Подходящ интервал за работа с изкуство, за душевен опити, гадателство, образование и използване на екстрасензорни качества.

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите.  Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката. Сега са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. 

Лунен календар: продължава 1 лунен ден до 08:12ч на 21 февруари

Следва 2 лунен ден от 08:12ч на 21 февруари до 08:36ч на 22 февруари

Символ на лунния ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Нови каузи да не се стартират към момента. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец.

Бъдете положителни и великодушни, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят единствено до вас. 

Трябва да се заобикалят отрицателните страсти, споровете. Не бива да се демонстрира лакомия и експанзия. Ако в този ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. 

За днешния ден е изцяло обикновено да изпитате апетит и свиреп вкус, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохол.

Тест на деня: Ден, в който би трябвало да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас. 

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР